How well do you know the 2013-14 Utah Jazz

The Utah Jazz has wrapped up media day and it’s time for training camp to start.  The Jazz will head to camp with 19 players on the roster.  Some of the players are very well known while others are a mystery to even the most die-hard fans.  Here is a quiz to see how well you know each member of the Jazz roster heading into the 2013-14 season.

1.  In his six seasons in the NBA how many teams has forward Dominic McGuire played for?

A) 3

B) 5

C) 7

D) 9

2.  What school beat Iona in the NCAA tournament to end point guard Scott Machado’s collegiate career?

A) BYU

B) Utah State

C) Weber State

D) Utah

3.  What team did Mike Harris attend training camp with in 2012?

A) Boston Celtics

B) Minnesota Timberwolves

C) Washington Wizards

D) Atlanta Hawks

4.  Where did center Dwayne Jones II attend college?

A) St. Louis

B) Vanderbilt

C) St. Josephs

D) Temple

5.  Who originally selected forward Brian Cook in the first round of the 2003 draft?

A) Orlando Magic

B) Los Angeles Clippers

C) Houston Rockets

D) Los Angeles Lakers

6.  What team did Swingman Justin Holiday finish the 2012-13 season with?

A) Cleveland Cavaliers

B) Philadelphia 76ers

C) Charlotte Bobcats

D) Memphis Grizzles

7.  How many years did guard Alec Burks spent at the University of Colorado?

A) 1

B) 2

C) 3

D) 4

8.  How many of times has forward Richard Jefferson averaged more than 20 points a game in an NBA season?

A) 0

B) 2

C) 3

D) 5

9.  How many points has Jeremy Evans scored in his three year NBA career?

A) 117

B) 268

C) 299

D) 315

10.  How many seasons did point guard John Lucas III play overseas between his two stints in the NBA?

A) 2

B) 3

C) 4

D) 5

11.  How many seasons has center Andris Biedrins shot a better percentage from the field than the free throw line in his nine year career?

A) 4

B) 6

C) 8

D) 9

12.  How many double-doubles has forward Derrick Favors registered in his three year NBA career?

A) 13

B) 17

C) 22

D) 26

13.  What is center Enes Kanter’s career high for rebounds in a game?

A) 19

B) 20

C) 22

D) 23

14.  How many seasons did forward Marvin Williams play for the Atlanta Hawks?

A) 3

B) 5

C) 6

D) 7

15.  How many games has forward Brandon Rush started in his five year NBA career?

A) 105

B) 123

C) 139

D) 167

16.  How many three-point shots did guard Ian Clark hit in the 2013 Las Vegas summer league final?

A) 4

B) 6

C) 7

D) 10

17.  What number will center Rudy Gobart wear this season?

A) 18

B) 27

C) 34

D) 41

18.  What is guard Gordon Hayward’s career scoring average?

A) 8.7

B) 9.9

C) 10.2

D) 10.4

19.  How many National Player of the Year awards did Trey Burke win as a sophomore at Michigan?

A) 3

B) 5

C) 6

D) 7

 

Answer key:

1. C  2. A  3.  B  4. C  5. D  6. B  7. B  8. B  9. D  10. B  11. D  12. D  13. C  14. D  15. A  16. C  17. B  18. D  19. B

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s